Manieren om ertussenuit te piepen in quarantaine

manieren om ertussenuit te piepen

Door alle regels die ons opgelegd worden, is het een rare en benauwde tijd. Maar eigenlijk hebben we daardoor ook veel vrijheid gekregen. Omdat alles online is, hoeven we nergens meer heen. Hier kan je met behulp van deze 10 manieren ook gebruik van maken door er even tussenuit te piepen.

Maak een wandeling met jezelf

Dit is een hele makkelijke manier om er even tussenuit te piepen. Neem jezelf mee op een wandeling. Waarin je misschien wel een interessante podcast kunt luisteren of juist kunt nadenken in de stilte. Ondertussen kan je foto’s van de mooie natuur maken bijvoorbeeld.

Schrijf kaarten en breng ze langs

Om te laten zien dat je geeft om je medemens kan je kaarten schrijven. Of misschien wil je een kaart naar een oude vriend of vriendin schrijven, dat kan natuurlijk ook. Maak het net iets leuker door ze zelf langs te brengen. Zo ga je toch even op stap met een doel voor ogen. Of doe iets originelers dat ook creatief is.

Manieren om ertussenuit te piepen: Bezoek vrienden

Ga even langs bij vrienden. Je kan aanbellen en voor de deur een gesprek voeren. Maar je kan natuurlijk ook even op de koffie of thee als je maar die afstand houdt.

Ga wandelen met vrienden

Wat ook een goede manier is om met vrienden in contact te blijven, is wandelen. Maak samen een mooie wandeling. Zo behoud je de afstand, maar zie je elkaar wel persoonlijk.

BoekenBoeken

Bloemen plukken

Als je goed om je heen kijkt, zie je soms hele mooie wilde bloemen. Droogbloemen zijn super populair nu, je ziet ze bijna overal in etalages. Maar waarom doe je het dan niet zelf? Ga eens zelf die bloemen plukken, je kan ze ook zelf drogen! Niet genoeg aan deze 10 manieren? Je kan een van deze 25 activiteiten doen als je je verveelt.

Maak een fietstocht

Met het openbaar vervoer wordt afgeraden, dus je kan ook fietsen. Maak bijvoorbeeld een lange fietstocht naar een stad vlakbij waar je woont, waar je nog nooit geweest bent. Ontdek wat meer van deze stad, verdiep je er eens in. Zo leer je ook nog eens allerlei nieuwe dingen op een dag.

Waai uit op het strand

Een goede manier om tot rust te komen, is met jezelf wandelen. Dit kan je het beste doen in een rustige omgeving zoals aan het water. Je kan ook even je schoenen uitdoen en met je voeten in het water wandelen. Zo kom je compleet tot rust en kan je goed je gedachten op een rij zetten.

Haal een ijsje

Gelukkig zijn ijszaken wel open. Je kan op een zonnige middag even de stad in om een ijsje te halen. Geniet hier zoveel mogelijk van en kies eens een smaak waar je normaal niet voor zou gaan, zo stap je uit je comfortzone.

Ga naar de winkel

Dit is misschien wel een hele simpele manier, maar soms is simpel ook goed. Bedenk een reden om naar de winkel te gaan. Je kan ook een lijst bijhouden zodat je meerdere redenen hebt om langs winkels te moeten. Maak er een middagje vol mee.

Chill in een park

Zoek een park op in de buurt, leg een kleedje neer en relax. Neem een boek of tijdschrift mee of ga kleuren in een volwassen kleurboek. Je kan ook je zonnebril opzetten en niks doen of luisteren naar muziek of een podcast.

Wat ga jij doen om ertussenuit te piepen?


manieren
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge